Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні, 13 та 14 травня у сквері Петра Сагайдачного, що на Контрактовій площі, встановлюватимуть лави для відпочинку, повідомляє «Хрещатик».

0_96499_e65b482c_XL

Підрядник — ТОВ «Інтер Атлетика», група компаній, що спеціалізується на виготовлені садово-паркового обладнання, дитячих, спортивних майданчиків та ін. Зокрема, за кошти компанії буде оновлено лави та встановлено урни у сквері Петра Сагайдачного на Контрактовій площі.

У сквері планується встановити 20 нових лав двох варіантів – зі спинкою та без неї. Після встановлення, вони будуть передані на баланс районного комунального підприємства по утриманню зелених насаджень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button