Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
11-10440-image6058_big

Сьогодні на засіданні Київської міської ради депутати підтрималивідповідний проект рішення щодо внесення змін до Правил благоустрою м. Києва, затверджених рішенням Київради від 25 грудня 2008 року № 1051/1051.

Таким чином, відтепер до переліку тимчасових споруд, які підлягають демонтажу, відносяться й самовільно розміщені засоби пересувної дрібно-роздрібної торговельної мережі, тобто, так звані “МАФи на колесах”.

За останній місяць було вже демонтовано близько 50 тимчасових споруд. Доповідач по питанню, директор Департаменту міського благоустрою та збереження міського середовища Дмитро Білоцерковець запевнив депутатський корпус, що до кінця серпня в м. Києві буде демонтовано всі незаконно встановлені тимчасові споруди.

Чи стосується це рішення “пересувних кав’ярень” невідомо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button