Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Маріїнському парку 17 липня встановлять сучасні «туалети для собак».

685515251_25331034f0_b

Ініціатива реалізовується в рамках експерименту, започаткованого Громадським об’єднанням «Это Наш Киев» за  підтримки Печерської райдержадміністрації. Загалом планується встановлення близько ста таких туалетів по всьому місту, повідомляється на сайті «Сегодня».

Протягом місяця активісти ГО «Это НАш Киев» проводитимуть освітню роботу з власниками тварин і мешканцями міста. Мета експерименту — вирішити конфлікт між власниками тварин та жителями міста, чиї діти граються на дитячих майданчиках у парках та скверах за допомогою такого безкоштовного сервісу.

Організатори сподіваються, що «туалети для собак» допоможуть виробити звичку у містян прибирати за своїми домашніми улюбленцями. Потрібно їм лише створити необхідні умови — встановити урни та бокси з безкоштовними пакетами для прибирання.

Фото: flickr-user Dan Taylor

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button