Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23429 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
11755228_686332384806629_5682074850357733293_n

Громадські активісти з ініціативи «Врятуй Жовтень» збирають пожертви в обмін на можливість отримати іменну табличку на кріслі у кінотеатрі.

Вони стверджують, що столична влада побіцяла відкрити кінотеатр до виборів, але взялась за відновлення лише будівлі, без глядацьких крісел та кінотехнологічного обладнання.

Проектом реконструкції передбачено збереження загального історичного вигляду будівлі, оновлення екстер’єру зі збереженням стилю конструктивізму, приведення кінотеатру до відповідності зі сучасними нормам безбар’єрності та техніки безпеки.

Читайте також: Як буде виглядати інтер’єр “Жовтня” після реконструкції?

Кошти на відновлення самого кінотеатру чиновники запропонували активістам віднайти самотужки. На закупівлю кіноапаратури та крісел для трьох кінозалів потрібно 5,1 млн грн. Компанія-постачальник обладнання надає розстрочку та просить 1,3 млн в якості першого платежу, постачальник крісел має отримати 0,9 млн. Разом – 2,2 млн грн.

Лише за умови, якщо активісти та небайдужі громадяни зберуть ці кошти можна бути впевненим, що дійсно буде відновлено кінотеатр “Жовтень”. Саме той “Жовтень”, який так люблять його відвідувачі, — місце перегляду унікального українського та міжнародного кіно, місце зустрічі авторів з публікою, місце, до якого приїжджали презентувати свої твори видатні режисери з-за кордону.

Щоб зібрати кошти на відновлення кінотеатру, активісти ініціативи “Врятуй Жовтень”, спільно з ТОВ “Кіноман” ( співробітники кінотеатру) оголошують старт проекту “Меценатське крісло”.

Кожен бажаючий може пожертвувати кошти на відновлення кінотеатру “Жовтень”, за це він отримає іменне крісло в одному із залів, де буде табличка з іменем мецената.

Розмір благодійного внеску на одне крісло від фізичних осіб – 3000 грн, та допомогати можна і разом, тоді на табличці буде декілька прізвищ поруч.

Долучитись до проекту “Меценатське крісло” можна за посиланням: http://www.zhovten.org.ua/uk/movieclub/

Реквізити для благодійних внесків на відновлення кінотеатру:
http://www.zhovten.org.ua/uk/payment/

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button