Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

16 лютого кандидати на посаду головного архітектора столиці складали тестування першого етапу конкурсу на посаду головного архітектора Києва. Успішно його пройшли 12 з 14 кандидатів, повідомляється на сайті КМДА.

DSC00264

За словами заступника голови КМДА, голови комісії з відбору кандидата на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури Олександра Спасибко, іспит складався зі ста запитань. Серед них 15 – на знання Конституції України, 15 – на знання Закону України «Про державну службу», 15 – на знання антикорупційного законодавства та 55 професійних питань. Не пройшли лише два кандидати, це – Георгій Куровський і Петро Декальчук. Про них і решту кандидатів на посаду головного архітектора ми вже писали.

До наступних етапів відбору будуть допущені тільки ті, хто відповів правильно на 51 питання і більше, повідомляє Олександр Спасибко. Із них у професійному блоці питань має бути не менше 36 правильних відповідей.

В наступному етапі відбіру конкурсанти продемонструють своє бачення розвитку Києва. Презентації цих проектів відбудуться 18-19 лютого. Відеозапис виступів кандидатів будет оприлюднено після завершення наступного етапу конкурсу. Подальший крок включатиме співбесіди з конкурсантами, за результатами яких будуть обрані п’ять кандидатів.

З 29 лютого до 4 березня у Колонній залі КМДА за участю громадськості пройдуть публічні презентації кандидатів. А фінальний етап відбудеться 11 березня, коли пройде фінальне засідання комісії, де оголосять переможця конкурсу. Після цього його має затвердити на посаду мер Києва Віталій Кличко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button